A Toyotáról

A Toyotáról

Az Autófókusz Kft. 1989-ben kezdte meg üzleti tevékenységét, mely a kezdetekben a használt gépkocsik belföldi kereskedelmére épült. A rendszerváltást, illetve a piaci liberalizációt követően cégünk 1992 márciusában - a Toyota első hazai márkakereskedőinek egyikeként - kötötte meg szerződését a Toyota Motor Hungary Kft.-vel, és 1993 óta már két telephelyen, Szombathelyen és Zalaegerszegen látjuk el a vezető japán autógyár minőségükről híres termékeinek képviseletét.

Legfőbb célkitűzésünk, hogy az irántuk érzett elkötelezettség szellemiségében szolgáljuk meg Ügyfeleink bizalmát, kereskedelmi- és szolgáltatási tevékenységünkkel pedig kivívjuk elismerésüket és elégedettségüket. Jóllehet tisztában vagyunk azzal, hogy ars poeticánk általánosan hangoztatott, esetleg elhasznált sztereotípiának is tűnhet, mégis hiszünk abban, hogy a nálunk szerzett tapasztalatok visszaigazolják szándékainkat és törekvéseinket. Amennyiben Ön nem ezt tapasztalná, kérjük, velünk észrevételeit, javaslatait!

Vállalatunk ma szolgáltatások széles körével, a Toyota szigorú normái szerint képzett, tapasztalt kollégákkal áll Ügyfelei rendelkezésére.

Szolgáltatásaink közt - úgy véljük - mindent megtalál, amire Önnek, illetve autójának szüksége lehet.

 • Új Toyota személygépkocsik és kis haszonjárművek értékesítése
 • Toyota teszt- és szalonautók
 • Használt gépkocsik adás-vétele: használtautó
 • Toyota gépjárművek garancia időn belüli és azon túli karbantartása, javítása - Toyota szerviz
 • Más gyártmányú gépkocsik javítása, karbantartása - autószerviz
 • Gépjármű állapotfelmérés
 • Gépjárművek műszaki vizsgára, környezetvédelmi felülvizsgálatra történő felkészítése
 • Karosszéria-javítás, karambolos-, sérült gépkocsik teljes körű helyreállítása
 • Gyári- és utángyártott autó-alkatrészek, tartozékok forgalmazása
 • Motor- és hajtómű olajok, kenőanyagok, adalékok forgalmazása
 • Gumiabroncsok forgalmazása
 • Szélvédő- és fényszóróüveg javítás
 • Kézi autómosás, autókozmetika
 • Gépkocsi értékbecslés
 • Gépjárműhitel és biztosításközvetítés
 • Gépjárműkölcsönzés
 • Műszaki tanácsadás

Amennyiben autójuk javítása ezt szükségessé teszi, alvállalkozó partnereink bevonásával, tevékenységi körünkben nem található szolgáltatásokkal is állunk Ügyfeleink rendelkezésére.

Az egyes szolgáltatásainkra vonatkozó bővebb információkkal, lehetőségekkel kapcsolatban, kérje munkatársaink tájékoztatását! Forduljon hozzájuk bizalommal!

A kezdetektől eltelt idő - tevékenységi körünk bővülése, munkatársaink számának növekedése, infrastruktúránk, illetve az általunk alkalmazott technikák, technológiák fejlődése - ugyan szükségszerűen átalakította cégünk ügyviteli, működési rendszerét, ám jövőnk kulcsát változatlanul az Ügyfeleink iránti tisztelet kifejezésében, a korrekt hozzáállásban és szolgáltatásaink minőségében látjuk. Reméljük, hogy minderről Önt is meggyőzhetjük.

Toyotáról

A Toyota nem csupán világ egyik meghatározó, de az Interbrand elemzése szerint 2011-ben ismét a világ legértékesebb autógyártója. A Toyota márkanév a minőség és megbízhatóság szinonimája. Nem véletlen, hogy a gyártó által alkalmazott technológiai, vállalatirányítási folyamatok olyan, ágazatokon átívelő mintává váltak, melyek alkalmazási területe az IT szektortól az egészségügyön át egészen a repülőgépgyártásig terjed. Az innovatív technológiák fejlesztésére, alkalmazására épülő stratégiai tervezés, a hatékony és rendkívül precíz kivitelezés nem csupán a hosszú távú értékállóság, de a fogyasztói elégedettség, és a kedvező ár/érték arány szempontjából is kulcsfontossággal bír a Toyota, illetve vásárlói számára. A tökéletességre törekvés, a minőség iránti elkötelezettség a Toyota esetében - a vállalatalapító Kiichiro Toyoda szellemiségét követve - nem ígéret, hanem munkastílus. Olyan irányelv, amely a független iparági felmérések büszkeségre okot adó eredményeivel igazolja vissza a japán kultúra mélyéből fakadó filozófia irányvonalának helyességét.

Felelősségteljes gyártóként, a Toyota számára prioritással bír a környezet védelme, az energiafelhasználás hatékonyságának növelése. Környezetvédelmi politikájának szerves része a fenntartható, élhető jövőről szóló vízió, ami meghatározza stratégiáját és célkitűzéseit is.
A társadalom iránt érzett felelősség okán, a Toyota egyaránt kiemelt figyelmet fordít a hagyományos és alternatív hajtású, magas hatásfokú és környezetbarát gépkocsik fejlesztésére. Az e téren tett erőfeszítéseknek is köszönhető, hogy a - full-hybrid gépjárművek értékesítésében is világelső - Toyotának 2011-ben a világ legzöldebb vállalata elismerést is odaítélték. (Best Global Green Brands 2011.)