Hírek

HírekAz új TOYOTA RAV4

Az új TOYOTA RAV4

Megérkezett, és már rendelhető a negyedik generációs RAV4 az Autófókusznál!

 A Toyota büszke arra, hogy megteremtette a kompakt SUV-k piacát, amikor 1994-ben bemutatta a világ első első szabadidőautóját, a RAV4-et ( Recreational Active Vehicle with 4 Wheel-Drive).


A kompakt, 3,96 méter hosszú, háromajtós “városi terepjáró” jelentősen különbözött a hagyományos 4x4-esektől. Az autó viszonylag kicsi, 2,0 literes motorját keresztben építették be az önhordó karosszériába, s az új jármű elöl-hátul független kerékfelfüggesztést kapott. Ezzel megszületett a kompakt SUV-kategória, amelyben ma már több mint 20 különféle modell található.


1994 óta a mintegy 150 országban forgalmazott RAV4 eddigi három generációjából több mint 4,5 millió darab talált gazdára, s e mennyiségből mintegy 1,2 millió darab kelt el az európai piacokon.


A negyedik generációs modell továbbra is megőrzi azokat a formai elemeket, amelyek sikerre vitték a korábbi változatokat. Ahogy az elmúlt 18 év során, úgy az új modellgeneráció esetében is az volt a fejlesztők fő célkitűzése, hogy a RAV4 tökéletesen megfeleljen a vásárlók folyamatosan emelkedő elvárásainak, amelyek dinamikusan formálják a kompakt SUV-k piacát, hiszen az aktív életmódot élő családok egyre nagyobb térkínálatot és egyre rugalmasabban alakítható belső tereket igényelnek.


Az új RAV4 tervezői kiválóan megérezték a hangsúlyok változását, és olyan autót alkottak, amely továbbra is maga diktálja a divatot a kategóriában. Az új modell különleges, egyedi stílust, kifinomult, prémium minőségű utasteret és új Integrált Menetdinamikai Rendszert, valamint élvezetes vezethetőséget és alacsony fogyasztású hajtásláncokat kínál.


Jöjjön el hozzánk, ismerje meg személyesen, próbálja ki az újdonságot, minden kedves érdeklődő Ügyfelünknek készséggel állunk rendelkezésére!


2013. február 27. 15:24