Hírek

HírekÚj generációs Corolla

Új generációs Corolla

A szeptember 14 - 15 - én lezajlott nyílt hétvégét követően elkezdődött az immár 11. generációjába lépett, a közlemúltban 40 milliós legyártott darabszámot is túllépő autóipari ikon, az új generációs TOYOTA Corolla forgalmazása.

Az új Corolla 11. generációjának bemutatkozása idején a gyártás 16 helyen folyik, és az autó a világ több mint 150 országában kapható.

Shinichi Yasui főmérnök szerint e kiemelkedő teljesítményben jelentős szerepet játszott, hogy minden fejlesztőcsapat folyamatosan szem előtt tartotta az első modellgeneráció főmérnöke, Tatsuo Hasegawa filozófiáját, amely szerint “Olyan Corollát kell alkotnunk, ami a világ minden táján örömöt és kellemes közérzetet biztosít az emberek számára”.

A Corolla új meg új generációiban mindig újszerű elképzelések és technológiák jelentek meg, így a modell folyamatosan a motorizáció éllovasa volt – Japánban és a világ többi országában egyaránt.


Habár a Corolla most is meghatározó és sikeres modellnek számít az autópiacon, nagyon fontos, hogy fejlesztése során figyelembe vegyük az autózással kapcsolatos sokféle és folyamatosan változó igényeket, valamint a világ különböző részein élő vásárlók eltérő elvárásait. Ennek érdekében az új Corolla megalkotása során alaposan elemeztük és minden tekintetben figyelembe vettük ügyfeleink visszajelzéseit. Ez a szemlélet a Toyota fejlesztési módszerének egyik legfontosabb eleme.

Ennek eredményeképpen az első Corolla tervezését meghatározó filozófia (kiváló minőségű, tartós és megbízható autó, amely a világ minden piacán maradéktalanul megfelel a vásárlók elvárásainak) azzal egészült ki, hogy az ügyfelek visszajelzései alapján meghatározott fontos területeken nem csupán kielégítjük, hanem túl is szárnyaljuk a vevők elvárásait.

És íme, itt a Corolla új, 11. generációja: egy autó, amely magában hordozza 47 év minden Corollájának erényeit, hogy a vásárlóközönség minden igényét kielégíthesse. Ez az autó mindent tud, ami ehhez szükséges: modern formatervéhez tágasabb, komfortosabb és praktikusabb utastér társul, üzemanyag-fogyasztása páratlanul alacsony, s emellett még jobb menetdinamikát és továbbfejlesztett biztonsági berendezéseket kínál. Ám az új Corolla mindenekelőtt a modellcsalád legendás minőségére, tartósságára és megbízhatóságára épít; minden szempontból kiemelkedő dizájnja és műszaki tartalma pedig garantálja, hogy a világ minden országában meggyőző ár-érték arányt kínál majd.


Tekintse meg, próbálja ki e legendás sorozat legújabb tagját, győzödjön meg személyesen mindazon értékről, amelyet az új generáció is magával hordoz. Szeretettel várunk minden kedves már meglévő, vagy leendő Ügyfelünket egyaránt!


COROLLA - Bármerre is visz az utam


2013. szeptember 17. 11:01