Lenyűgöz és rabul ejt

Lépjen ki a megszokott környezetéből. Szakítson a rutinnal, és higgyen a különlegesség erejében! A Toyota C-HR Classic szögletes formáiból szinte árad a dinamizmus, amihez egyedi megjelenés és lenyűgöző erő társul. Élje át az élet nagy kalandját az új Toyota C-HR Classic kormánya mögött!

Hagyja maga mögött az átlagosságot, merjen különbözni

A Toyotánál hiszünk abban, hogy autója az Ön hozzáállását tükrözi: kiemelkedő stílus belső magabiztossággal, amely hátat fordít a hagyományos megoldásoknak. Az innovatív hibrid technológiával, amely tökéletesen egészíti ki a feltűnő megjelenést, az ikonikus Toyota C-HR Classic ideális partner.
Tűnjön ki az átlagos dolgokkal teli világban! A szögletes formákkal és kompakt sziluettel rendelkező, modern kupé megjelenéssel megáldott Toyota C-HR Classic merészen figyelmen kívül hagyja a szabályokat. Széles kiállása és félelmetes ereje a legjobb SUV modellek rettenthetetlen kisugárzását biztosítja.

Harmonikus hibrid teljesítmény

A Toyota C-HR Classic modellben minden megvan, amire csak szüksége lehet az életen átívelő kalandokhoz. Kiemelkedően hatékony, azonnali gyorsulást kínál - amely könnyeddé teszi az előzéseket -, és az Ön kezébe adja az irányítást, hogy bármilyen utat meghódíthasson. Nyisson kaput a világra a Toyota C-HR Classic-kal.


Merüljön el minden utazásban

A kényelmes ülések finoman ölelnek, míg a gyémántmintás részletek luxushangulatot biztosítanak. A puha tapintású felületek és fényes fekete betétek kontrasztja modern hatást kelt az utastérben. Ahogy sötétedik, a hangulatvilágítás kék fénybe borítja a kabint.
A technológia minden utazást feldob. Csatlakoztassa okostelefonját, és élvezze a zökkenőmentes csatlakozást az integrált Apple Carplay és Android Auto segítségével. Használja a 8" érintőképernyőt, hogy hozzáérjen az összes lejátszási listájához, a navigációhoz és sok más funkcióhoz – anélkül, hogy egy pillanatra is meg kellene állnia.

Toyota T-Mate - mindig Önnel a biztonságosabb utazás érdekében

A kategóriaelső biztonsági funkciók érdekében a Toyota C-HR megkapta a T-Mate rendszert – az Ön segítőkész vezetői partnerét. A T-Mate egy olyan rendszeregyüttes, amelyet arra terveztek, hogy támogassa Önt és biztonságosabbá tegye a vezetést autópályás vagy városi körülmények között, de akár egy parkolóban manőverezve is. A T-Mate minden esetben gondoskodik arról, hogy Ön biztonságos kezekben legyen. Az alábbi lista nem teljes körű - fedezze fel a Toyota C-HR T-Mate rendszerének teljes kínálatot a konfigurátorban.

Készleten lévő modellek akár 1.200.000 Forint kedvezménnyel
Easy finanszírozás akár 6,9 %-os THM-mel
Easy finanszírozással 3+2 év ExtraCare garanciával
Ajánlatunk 2024. április 15-30. között vagy visszavonásig megkötött privát szerződésekre érvényes.

A hirdetés nem minősül konkrét ajánlat tételnek, annak célja a figyelem felkeltés, a Toyota Central Europe -Hungary Kft. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.

A képeken lévő gépjárművek illusztrációk, a valós megjelenés ettől eltérhet. A tájékoztatás nem teljes körű, további feltételekért és részletekért keresse fel Toyota Márkakereskedését.

Dokumentumok

 Toyota C-HR Classic árlista [4,07MB]
< Vissza az előző oldalra

Gyorsgombok

Szervizidőpont Tesztvezetés Információkérés
Szervizidőpont Szervizidőpont Tesztvezetés Tesztvezetés Információkérés Információkérés
Aygo X
Aygo X
C-HR
C-HR
Camry
Camry
Corolla Sedan
Corolla Sedan
GR Yaris - 3 ajtós
GR Yaris - 3 ajtós
Hilux
Hilux
Proace City Van
Proace City Van
Proace City Verso
Proace City Verso
Proace Van
Proace Van
Proace Verso
Proace Verso
Rav4
Rav4
Rav4 Plug-in
Rav4 Plug-in
Yaris - 5 ajtós
Yaris - 5 ajtós
Yaris Cross
Yaris Cross
szechenyi_2020