ÚJ TOYOTA PRIUS ELŐFOGLALÁS

Foglalja le most online új Prius modelljét és legyen az első tulajdonosok között!

A meglepő Prius

Gyönyörű, dinamikus és kiemelkedően hatékony

A Prius mindig is szembeszállt a konvenciókkal, és eltörölte a határokat. A hibrid koncepció kialakításával az új Prius a következő szintre emeli a plug-in hibrid járművek kategóriáját. Az új technológia éllovasa, kettős DNS-e egyesíti a napi rutinhoz kiváló tisztán elektromos hajtást a hatékony hibrid teljesítmény hosszabb távokra biztosított szabadságával. Megérkezett az új Prius: intelligens, bátor, meglepő.
 

 

Ugyanaz a név, új ikon

A szinte felismerhetetlenségig megújult új Prius Plug-in Hybrid dacol a várakozásokkal. Könyörtelenül stílusos és minden eddiginél hatékonyabb. Az úttörő és félelmet nem ismerő új Prius a haladás szellemét testesíti meg.
 

 

Megjelenésénél fogva dinamikus


Az új Prius innovatív szelleme a megalkuvást nem tűrő formáiban tükröződik. A fejlett, drámai és aerodinamikailag optimalizált új Prius Plug-in Hybrid modellt alacsony tetővonala és a kupék ihlette arányai határozzák meg. Dinamikus és érzelmes: ahogyan még soha nem láthatták a Priust



 
A kezdőár Prius Plug-in Comfort változatra vonatkozik.
Ajánlatunk 2023. augusztus 1-31. között vagy visszavonásig megkötött privát szerződésekre érvényes.
A hirdetés nem minősül konkrét ajánlat tételnek, annak célja a figyelem felkeltés, a Toyota Central Europe - Hungary Kft. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.
A képeken lévő gépjárművek illusztrációk, a valós megjelenés ettől eltérhet. A tájékoztatás nem teljes körű, további feltételekért és részletekért keresse fel Márkakereskedésünket.
Referencia THM: 12,9% (3 millió Ft finanszírozott összeg és 60 hónap futamidő esetén). Hitelbiztosítéki nyilvántartásba történő bejegyzés ügyfél által, az első fizetési ütem időpontjában fizetendő összege: 7.000 Ft. A teljes hiteldíj mutató meghatározása az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A Toyota Casco biztosítás díja előre nem ismert, így azt a THM nem tartalmazza. A tájékoztató nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek, és az abban foglaltakat a Toyota Pénzügyi Zrt. külön tájékoztatás nélkül is visszavonhatja. A Toyota Pénzügyi Zrt. mindenkor hatályos Általános Szerződési Feltételei, Üzletszabályzata, és Hirdetménye elérhetőek a toyotahitel.hu oldalon. A +2 év kiterjesztett Extracare garancia minden magánszemélyként vagy egyéni vállalkozóként Toyota Easy finanszírozási szerződést kötő ügyfélnek jár díjmentesen. A tájékoztatás nem teljeskörű, további feltételekért és részletekért keresse fel Toyota Márkakereskedését.
A Prius modellek WLTP szerinti CO2-kibocsátás és üzemanyagfogyasztás adatai később állnak rendelkezésre.
Az előfoglalás szerződéskötésre vonatkozó jognyilatkozatnak nem minősül, szerződéskötési kötelezettséget nem hoz létre, szerződés kötésére vonatkozó követelési jogot nem keletkeztet. Az autó adásvételével kapcsolatos konkrét jogosultságokat és kötelezettségeket kizárólag az Ön által kiválasztott márkakereskedéssel kötendő szerződés fogja szabályozni.
A honlapon taláható képek prototípus autóról készültek, a sorozatgyártású modell megjelenése kis mértékben eltérhet.
A honlapon taláható színek eltérhetnek a valóságtól, a megjelenést befolyásolhatja a megtekintéshez használt eszköz képernyő beállítása.
 

 


Dokumentumok

 Új Prius Plug-in árlista [1067,01KB]
< Vissza az előző oldalra

Gyorsgombok

Szervizidőpont Tesztvezetés Információkérés
Szervizidőpont Szervizidőpont Tesztvezetés Tesztvezetés Információkérés Információkérés
Aygo X
Aygo X
C-HR
C-HR
Camry
Camry
Corolla Sedan
Corolla Sedan
GR Yaris - 3 ajtós
GR Yaris - 3 ajtós
Hilux
Hilux
Proace City Van
Proace City Van
Proace City Verso
Proace City Verso
Proace Van
Proace Van
Proace Verso
Proace Verso
Rav4
Rav4
Rav4 Plug-in
Rav4 Plug-in
Yaris - 5 ajtós
Yaris - 5 ajtós
Yaris Cross
Yaris Cross
szechenyi_2020