COROLLA SEDAN

Megújult Corolla Sedan: új szintre emeli az életet

Intelligens tervezés és kiemelkedő hatékonyság – a megújult Corolla Sedan új szintre emeli a vezetési élményt. Fejlett hibrid hajtásláncával és modern csatlakozási lehetőségeivel – köztük az online, vezeték nélküli over-the-air frissítésekkel, amelyek mindig biztosítják, hogy autója naprakész legyen – éppen olyan, amilyennek lennie kell, gondtalan, elegáns és izgalmas.
 

Minden részletében dinamikus

A megújult Corolla Sedan az erőteljes arányokat rendkívül látványos felületekkel ötvözi. Aerodinamikus sziluettje időtlen, a részletek és a kivitelezés mégis vitathatatlanul modern. Mutassa meg sportos oldalát a GR SPORT kivitel segítségével, amely a Toyota versenyszellemének megtestesítője.
 

Teljesítmény, kompromisszumok nélkül

A megújult új Corolla Sedan ötödik generációs hibrid hajtáslánca csendesebb, kompaktabb és közvetlenebb, mint valaha, mindezt alacsony károsanyag-kibocsátással és azonnali teljesítménnyel. A Normal, Eco és Power hajtási módokon kívül teljesen elektromos üzemmódot is kínál a pihentető, zéró károsanyag-kibocsátású használathoz.
 

Négykerekű társ a digitális világban

A Corolla Sedan olyan funkciókkal van ellátva, amelyek segítenek Önnek mindig élen járni: azonnali csatlakozási lehetőségek állnak rendelkezésre vezeték nélküli töltéssel, valamint Apple CarPlay és Android Auto kompatibilitással. Az over-the-air frissítéseknek köszönhetően mindig naprakész Corolla Sedan számára nincs akadály.
 

Toyota Corolla Sedan modellek készletről, már 7.990.00 Ft-tól 4,9% THM-mel*

 
*Ajánlatunk 2024. március 1-től visszavonásig megkötött privát szerződésekre érvényes. A finanszírozási ajánlat alapja a Toyota Pénzügyi Zrt. forint alapú, rögzített kamatozású, maradványértékes zártvégű pénzügyi lízing kalkulációja, ami teljes körű Toyota Casco biztosítás megkötése és teljes futamidő alatti fenntartása esetén érvényes, Toyota Easy Programban.
Hitelbiztosítéki nyilvántartásba történő bejegyzés ügyfél által, az első fizetési ütem időpontjában fizetendő összege: 7 000 Ft. A teljes hiteldíj mutató meghatározása az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A Toyota Casco biztosítás díja előre nem ismert, így azt a THM nem tartalmazza.

A tájékoztató nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek, és az abban foglaltakat a Toyota Pénzügyi Zrt. külön tájékoztatás nélkül is visszavonhatja. A Toyota Pénzügyi Zrt. mindenkor hatályos Általános Szerződési Feltételei, Üzletszabályzata, és Hirdetménye elérhetőek a toyotahitel.hu oldalon. A +2 év kiterjesztett Extracare garancia minden magánszemélyként vagy egyéni vállalkozóként Toyota Easy finanszírozási szerződést kötő ügyfélnek jár díjmentesen. A tájékoztatás nem teljeskörű, további feltételekért és részletekért keresse fel márkakereskedésünket.

A honlapon megjelenő információk tájékoztató jellegűek, azok nem értendők eladási ajánlatnak, és nem kötelező érvényűek az Autófókusz Kft. számára. A fotókon megjelenő felszereltségek eltérhetnek rendelhető modelltől, ezért a pontos felszereltségről érdeklődjön a márkakereskedésünkben. Az Autófókusz Kft. a közölt adatok és részletek előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát fenntartja.

Dokumentumok

 Corolla Sedan 2024 árlista [2,21MB]
< Vissza az előző oldalra

Gyorsgombok

Szervizidőpont Tesztvezetés Információkérés
Szervizidőpont Szervizidőpont Tesztvezetés Tesztvezetés Információkérés Információkérés
Aygo X
Aygo X
C-HR
C-HR
Camry
Camry
Corolla Sedan
Corolla Sedan
GR Yaris - 3 ajtós
GR Yaris - 3 ajtós
Hilux
Hilux
Proace City Van
Proace City Van
Proace City Verso
Proace City Verso
Proace Van
Proace Van
Proace Verso
Proace Verso
Rav4
Rav4
Rav4 Plug-in
Rav4 Plug-in
Yaris - 5 ajtós
Yaris - 5 ajtós
Yaris Cross
Yaris Cross
szechenyi_2020