TOYOTA CAMRY

Exkluzív Camry ajánlatok cégeknek és vállalkozásoknak!

A kifinomult eleganciát képviselő, különösen hatékony Hybrid Dinamic Force erőforrással szerelt Camry modellek Prestige, és annál magasabb
            felszereltségi szintű modellváltozatai most kiemelt árelőnnyel és exkluzív finanszírozási kondíciókkal érhetők el a cégek és vállalkozások számára.

Aktuális akciónk keretében a 
Camry Prestige modellek - 1 710 000 Ft árelőnnyel - 10 400 000 Ft-tól, a
Camry Executive modellek - 1 830 000 Ft árelőnnyel - 11 190 000 Ft-tól, míg a 
Camry Executive + VIP modellek - 1 940 000 Ft árelőnnyel - 11 880 000 Ft-tól érhetők el
fogyasztónak nem minősülő vásárlóink számára.

Akciós Camry ajánlataink vonzerejét az autókhoz igénybe vehető egyedi finanszírozási kondíciók teszik teljessé, akár már 2,03%-os THM-től.
 
*A meghirdetett ajánlatok kizárólag a jelenleg készleten lévő Prestige, Executive vagy Executive + VIP felszereltségi szintű Camry Hybrid 2,5 modellekre vonatkoznak, fogyasztónak nem minősülő cégek vagy vállalkozások részéről történő megrendelés esetén. Az ajánlat a gépkocsik ez év végéig történő megrendelése esetén, de ezen belül is csak a készlet erejéig érvényes. A 10 400 000 Ft-os kedvezményes induló ár Camry Hybrid 2,5 Prestige (nem metálfényezésű) modellre vonatkozik. A gépkocsikhoz kedvező kon-díciókkal igénybe vehető finanszírozási lehetőség forint alapú, nyílt- vagy zártvégű pénzügyi lízinkonstrukció keretében, változó vagy fix kamatozással realizálható. A 2,03%-os induló THM-el meghirdetett kedvezményes finanszírozási konstrukció forint alapú, változó kamatozású nyíltvégű pénzügyi lízingkonstrukciót takar, 10 400 000 Ft os vételárra vetítve, 20% saját erő befizetése és 36 havi (egészében kitöltött) futamidő esetén. A finanszírozási ajánlatok a finanszírozó partner (CIB Lízing Zrt.) által figyelembe vett 3 havi BUBOR-hoz viszonyított számításon alapulnak. A finanszírozáshoz teljes körű, a futamidő alatt végig fenntartandó CASCO biztosítás szükségeltetik. A THM mértéke a gépkocsi vételárától, a saját erő mértékétől, illetve a futamidő hosszától függően, va-lamint a konstrukció módjától (zárt- vagy nyíltvégű pénzügyi lízingkonstrukció választásától), továbbá a választott kamatozási módozattól függően is eltérhet a fentebb megadott mértéktől. A THM mutató nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát, és nem tartalmazza a CASCO biztosítás díját. A finanszírozó a hitelbírálat jogát fenntartja. Konkrét finanszírozási ajánlatért, kérjük, forduljon munkatársainkhoz!                             
A Camry Hybrid modellek 715/2007/EK mérési metódus szerinti kombinált átlag-fogyasztása és kombinált CO2 kibocsátása: 5,3 - 5,6 l/100 km, illetve 119,3 - 126,8 g/km. A 715/2007/Ek rendelet szerint megadott fogyasztási és CO2 kibocsátási adatok a WLTP mérési metódus szerint kapott értékek NEDC mérési metó-dusra való visszaszámításával - nem az egyes autókra vonatkozóan, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítását lehetővé tévő, jogszabályban előírt tájékoztatási  kötelemhez kapcsolódóan, alap-felszereltségű EU-s szériamodellekre vetítve - kerültek megállapításra. A fogyasztási és CO2 kibocsátási értékek a gépkocsik tömegterhelésétől is függően eltérhetnek a megadott értékektől. Tájékoztatásunk nem teljes körű. Az ajánlatokkal, az akcióban érintett autókkal, azok paramétereivel kapcsolatos további információkért, kérjük, forduljon munkatársainkhoz.    

Dokumentumok

 Camry árlista [770,95KB]
< Vissza az előző oldalra

Gyorsgombok

Szervizidőpont Tesztvezetés Információkérés
Szervizidőpont Szervizidőpont Tesztvezetés Tesztvezetés Információkérés Információkérés
Aygo X
Aygo X
C-HR
C-HR
Camry
Camry
Corolla Sedan
Corolla Sedan
GR Yaris - 3 ajtós
GR Yaris - 3 ajtós
Highlander
Highlander
Hilux
Hilux
Proace City Van
Proace City Van
Proace City Verso
Proace City Verso
Proace Van
Proace Van
Proace Verso
Proace Verso
Rav4
Rav4
Rav4 Plug-in
Rav4 Plug-in
Yaris - 5 ajtós
Yaris - 5 ajtós
Yaris Cross
Yaris Cross