TOYOTA HIGHLANDER

Utazzon nagyban! Utazzon hybridben!

Íme a vadonatúj Toyota Highlander. Ezt a tágas és stílusos, hétüléses SUV-t legújabb hibrid technológiánkkal és intelligens összkerékhajtásunkkal (AWD-i) szereltük fel. A Highlander nemcsak lenyűgözően kényelmes, hanem erős, takarékos és sokoldalú is, hogy a legaktívabb családok életmódjával is lépést tarthasson.
A Highlander áramvonalas és szépen megformált karosszériája igazán stílusos, luxuskivitelű utastere pedig az egész családnak kényelmet kínál.
Hétszemélyessé alakítható utasterének köszönhetően - és az arra vonatkozó jogosultság esetén - most 
2.500.000.- Ft nagycsaládos állami támogatás lehetőségével vásárolható meg.
A Highlander 248 lóerős rendszerteljesítményű full-hybrid hajtáslánca mindenből a legjobbat nyújtja: hosszú utakon az autó könnyedén suhan, magabiztosan gyorsít, a sűrű belvárosi forgalomban pedig csekély CO2 kibocsátással, takarékosan halad. Ön pedig a pillanatnyi helyzettől és a hangulatától függően választhat a NORMÁL, ECO, SPORT vagy EV üzemmódok szerint - ahogy éppen jónak látja.

A fotók illusztrációk, különböző felszereltségi szintű új Toyota Highlander 2,5 Hybrid modelleket ábrázolnak, opcionális extrákkal is felszerelve. Az új Toyota Higlander Hybrid modellek  a WLTP EC 2017/1151 irányelveinek megfelelő - kombinált sebességű - mérési metódus szerinti kombinált átlagfogyasztása és kombinált CO2 kibocsátása: 6,6 - 7,2 l/100 km, illetve 148 - 163 g/km. A fogyasztási és CO2 kibocsátási értékek a vezetési  stílus, továbbá egyéb tényezőktől függően is eltérhetnek a megadott értékektől. A tájékoztatás nem teljes körű, további információkért, kérjük, forduljon munkatársainkhoz.
Dokumentumok

 Highlander árlista [811,09KB]
< Vissza az előző oldalra

Gyorsgombok

Szervizidőpont Tesztvezetés Információkérés
Szervizidőpont Szervizidőpont Tesztvezetés Tesztvezetés Információkérés Információkérés
Yaris Comfort - 5 ajtós hatchback
Yaris Comfort - 5 ajtós hatchback