Toyota Professional

Toyota Professional: termékek és szolgáltatások széles köre, amelyeket kifejezetten úgy alakítottunk ki, hogy olyan módon segítsék vállalkozása működését, ahogyan azt Ön a Toyotától elvárja.


ÚJ HILUX


Pick-up


A Hilux élő legenda, hiszen híres arról, hogy minden terepet legyűr és minden akadályon átgázol. Így van ez már 1968 óta - és most tovább erősödik a Hilux hírneve. A Toyota extrém körülmények között tesztelte az autó szerkezetét és új motorját, hogy bebizonyítsa: a magabiztos kiállású, még kényelmesebb és még sokoldalúbb új Hilux méltán viseli a 'Legyőzhetetlen' nevet.

 



 


PROACE CITY
 

Kompakt áruszállító

 

A fejlett benzin- és dízelmotorokkal kapható PROACE CITY rengeteg különféle feladatra kínál praktikus megoldást. Az autó emellett számos aktív biztonsági rendszert, illetve modern kényelmi berendezést is kínál.





 

 

 


PROACE City EV
 

Fejlődjön tovább minden nap

 

Könnyed használatot kínál a városi utcákon kompakt méreteinek és hatékony, 260 kilométeres hatótávolsággal rendelkező elektromos meghajtásának köszönhetően. Meglepő rakodóképessége lehetővé teszi, hogy két euro-raklap is elférjen a normál és a hosszú változatban is.




 

 

 


PROACE City Verso
 

Ön köré tervezve

 

Akár munkáról, akár kirándulásról van szó, a PROACE City Verso minden kihívásnak megfelel. Kétféle hosszúságával, 5 vagy 7 üléses elrendezésével és rengeteg intelligens tárolóhelyével ez a kényelmes, modern és családbarát modell minden útra készen áll.



 


 

 

PROACE City Verso EV
 

Mindig maradjon mozgásban

 

Ismerje meg az autót, amelyik minden igényt képes kielégíteni. A PROACE City Verso EV hét ülése számos konfigurációban elrendezhető, az utas- vagy a csomagtér előtérbe helyezésével. Az elektromos hajtás, a kiváló biztonsági funkciók és a magas szintű kényelem ideális autóvá teszik a modern családok számára.




 

 

 

PROACE

Közepes méretű áruszállító

 

Akár praktikus áruszállítót, akár sokoldalú személyszállítót keres, intelligens megoldásainak köszönhetően a PROACE bármilyen feladatra kiválóan megfelel.




 

 

 

PROACE EV
 

Nagyszerű munka

 

Bármilyen feladatra készen áll a tágas, intelligens technológiákkal és hasznos funkciókkal teli PROACE EV, amely a sokoldalúság egy újabb szintjét kínálja hatékony, csendes és zéró károsanyag-kibocsátású elektromos hajtásának köszönhetően, amely mindig elvégzi a munkát.

 




 

 

PROACE VERSO
 

Személyszállító

 

A tágas teret és praktikus megoldásokat kínáló PROACE Versot arra terveztük, hogy kellemesebbé varázsolja az Ön életét, és biztonságosabban, nyugodtabban utazhasson.

 




 

 


PROACE Verso EV
 

Teret ad a szenvedélyének

 

A PROACE Verso EV modellel Ön és családja most az utazás új dimenzióját tapasztalhatják meg. A praktikus és kényelmes utastér, a biztonsági funkciók teljes skálája és a zéró károsanyag-kibocsátású elektromos hajtás minden utazást gyorssá, csendessé és emlékezetessé tesz.


 




 

 

Yaris Van
 

Áruszállító

 

Még a legnehezebb feladatokat is könnyedén megoldhatja, ha rendelkezik ehhez a megfelelő eszközzel. Modern és hatékony hibridhajtásával, fejlett technológiáival és 842 literes rakterével a Yaris Van mindig felkészült az Ön előtt álló feladatok leküzdésére.
 






 
< Vissza az előző oldalra

Gyorsgombok

Szervizidőpont Tesztvezetés Információkérés
Szervizidőpont Szervizidőpont Tesztvezetés Tesztvezetés Információkérés Információkérés
Aygo X
Aygo X
C-HR
C-HR
Camry
Camry
Corolla Sedan
Corolla Sedan
GR Yaris - 3 ajtós
GR Yaris - 3 ajtós
Hilux
Hilux
Proace City Van
Proace City Van
Proace City Verso
Proace City Verso
Proace Van
Proace Van
Proace Verso
Proace Verso
Rav4
Rav4
Rav4 Plug-in
Rav4 Plug-in
Yaris - 5 ajtós
Yaris - 5 ajtós
Yaris Cross
Yaris Cross
szechenyi_2020