ÚJ TOYOTA C-HR

Az ikon továbbfejlődik

AZ ÚJ TOYOTA C-HR HAMAROSAN ELŐRENDELHETŐ

Feltűnő és progresszív: az új Toyota C-HR az állóvizet felkavaró eredeti modell merész újragondolása. Prémium, elektrifikált és kifinomult stílussal rendelkezik - erre az autóra várt mostanáig!
 




FORMABONTÓ MEGJELENÉS

Az új Toyota C-HR minden béklyón felülemelkedik. Lehetetlen figyelmen kívül hagyni, ötvözi a kupé stílust az erőteljes kiállással. Szabad gondolkodású és innovatív, precíz vonalaival és dinamikus profiljával egy valódi sorozatgyártású koncepcióautó.


TÁMOGATJA A FENNTARTHATÓSÁGOT

Az új Toyota C-HR középpontba helyezi a fenntarthatóságot: nagyobb mértékben használ újrahasznosított és állatmentes anyagokat, valamint csökkenti a széndioxid-kibocsátást a tömegcsökkentés és az új gyártási eljárások révén.
 

KITERJESZTETT, ELEKTRIFIKÁLT HAJTÁSLÁNC KÍNÁLAT

Az új Toyota C-HR fejlett hajtásláncok széles skáláját kínálja, így megtalálhatja a megfelelőt az Ön életmódjához. Válasszon a kifinomult és közvetlen öntöltő hibrid vagy az új plug-in hibrid közül, amely egyesíti a dinamikus hibrid hajtást a tisztán elektromos járművek előnyeivel.
 

ZÖKKENŐMENTES FELHASZNÁLÓI ÉLMÉNY

A funkciókban gazdag, de intuitív új Toyota C-HR zökkenőmentes és személyre szabott felhasználói élményt kínál, amely előre látja az Ön igényeit. A vezeték nélküli Android Auto és az Apple CarPlay, a hangulatvilágítás és a magával ragadó térhatású hangzás révén az autózásokat élményekké alakíthatja.


A képeken lévő gépjárművek illusztrációk, a valós megjelenés ettől eltérhet. A tájékoztatás nem teljes körű, további feltételekért és részletekért keresse fel Márkakereskedésünket.
 

< Vissza az előző oldalra

Gyorsgombok

Szervizidőpont Tesztvezetés Információkérés
Szervizidőpont Szervizidőpont Tesztvezetés Tesztvezetés Információkérés Információkérés
Aygo X
Aygo X
C-HR
C-HR
Camry
Camry
Corolla Sedan
Corolla Sedan
GR Yaris - 3 ajtós
GR Yaris - 3 ajtós
Hilux
Hilux
Proace City Van
Proace City Van
Proace City Verso
Proace City Verso
Proace Van
Proace Van
Proace Verso
Proace Verso
Rav4
Rav4
Rav4 Plug-in
Rav4 Plug-in
Yaris - 5 ajtós
Yaris - 5 ajtós
Yaris Cross
Yaris Cross
szechenyi_2020